Oświadczenie majątkowe – kierownik USC

Listen to this article

Poniżej przedstawiamy dochody ze stosunku pracy w Gminie plus ewentualne inne wpisane dochody. Jeśli nie ma informacji dodatkowej to dochód jest ze stosunku pracy w Gminie.

Zastępca Kierownika USC w Sienie – Katarzyna Król – 53 221, 78 zł.

Kierownik USC w Siennie – Katarzyna Sawruk – 79 229, 61 zł.

Kierownik USC w Solcu nad Wisłą – Alicja Zofia Szymczyk – 65 550,32 zł.

Kierownik USC w Ciepielowie – Barbara Rojecka – Kostyra –  87 875, 39 zł.

Za-ca Kierownika USC w Chotczy – Katarzyna Oleksiak – 58 211,88 zł.

Zastępca Kierownika USC w Lipsku –  Tomasz Wiktor Kosno – 84 382,92 zł

Kierownik USC w Rzeczniowie – Witold Markowski – 75 722, 70 zł.

Zagłosuj w naszej ankiecie!

Czy Burmistrz Ciepielowa postępuje według Ciebie poprawnie używając gminnego hasła w swoim komitecie wyborczym?

Czy według Ciebie takie działania to sprawiedliwe i uczciwe zasady walki wyborczej?

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis