Oświadczenie majątkowe – Skarbnik Lipska

lipsko.eu
Listen to this article

Anna Woźniak; z domu Gorzelana

Pani skarbnik ma około 6 tysięcy oszczędności na ROR i 30 tysięcy na lokacie.

Pani skarbnik ma dom o wielkości 150 metrów – wycenia na 100 tysięcy. Serio to taka rudera?

Ma tez działkę o powierzchni 1,2 mo wartości 50 tysięcy złotych.

W UMiG Lipsko – Pani skarbnik zarobiła 148 900,99 zł (dochód).

Pani skarbnik ma tez ponad 20-letniego renaulta scenica.

Zagłosuj w naszej ankiecie!

Czy Burmistrz Ciepielowa postępuje według Ciebie poprawnie używając gminnego hasła w swoim komitecie wyborczym?

Czy według Ciebie takie działania to sprawiedliwe i uczciwe zasady walki wyborczej?

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis