Oświadczenie majątkowe – szpital i ZOZ-y

Listen to this article

Poniżej przedstawiamy dochody ze stosunku pracy.

Kierownik SP ZOZ w Siennie – Marzena Agnieszka Kotas – 95 760 zł.

Kierownik SP ZOZ  w Ciepielowie – Agnieszka Podgórska-Zdyb – 171 362, 86 zł.

Kierownik SP ZOZ  w Chotczy – Tomasz Sidor – 202 283, 75 zł.

Kierownik SP ZOZ w Lipsku – Jerzy Pasek – brak dochodu z funkcji. Dochód ze spółdzielni mieszkaniowej – 23 tysiące, dochód ze wspólnoty mieszkaniowej – 9,4 tysiąca, dieta radnego 25 tysięcy plus pomniejsze dochody. Dochód znaleźliśmy w oświadczeniu składanym jako naczelnik wydziału w starostwie – 85 062,97 zł.

Kierownik SP ZOZ w Rzeczniowie – 90 561 zł.

Dyrektor SPZZOZ w Lipsku – Maria Chmielnicka – 168 145,85 zł.

Zagłosuj w naszej ankiecie!

Czy Burmistrz Ciepielowa postępuje według Ciebie poprawnie używając gminnego hasła w swoim komitecie wyborczym?

Czy według Ciebie takie działania to sprawiedliwe i uczciwe zasady walki wyborczej?

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis